Αναζήτηση στο ιστολογίο

Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Θα κλείνατε τα social media για δύο μήνες με 2.380 ευρώ;

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητάς μας τα τελευταία χρόνια, με την Uptime να θέλει να διαπιστώσει αν οι άνθρωποι είναι εξαρτημένοι απ’ αυτά. Έτσι, ψάχνει ένα άτομο που θα τα έκλεινε για δύο μήνες, δίνοντάς του περίπου 2.380 ευρώ.

Θα ζητήσουμε από τον επιλαχόντα ,αρνητή των social media να απαντά συχνά σε ερωτηματολόγια και θα ζητηθεί να κρατήσει γραπτώς αλλά και με βίντεο μορφή ημερολόγιο όλης της εμπειρίας του. Θέλουμε να ανακαλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μπορούμε για το πόσο μπορεί ένα άτομο να ξοδέψει χρόνο βελτιώνοντας τον εαυτό ή τις γνώσεις του, μαζί με την ευεξία και την παραγωγικότητά του, εφόσον μειώνουν τον χρόνο που ξοδεύουν στα social media -γνωστό ως doom scrolling», αναφέρει η σχετική αίτηση.

Πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή
Σε περίπτωση που θέλετε να είστε το άτομο που θα επιλεγεί, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, πατώντας ΕΔΩ

Οι συμμετοχές κλείνουν τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου.

 

newsbeast

 

The post Θα κλείνατε τα social media για δύο μήνες με 2.380 ευρώ; first appeared on Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

from Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Μεγαλόχαρη, η Παναγία της Τήνου

Το προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου είναι, ίσως, το μεγαλύτερο θρησκευτικό προσκύνημα του Ελληνισμού. Στο νησί που είναι απόλυτα ταυτισμέν...