Αναζήτηση στο ιστολογίο

Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Ρολάν Γκαρός: 17.00 Μάικλ Ίμερ-Στέφανος Τσιτσιπάς – Ζωντανά στο PlanetNews

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Σουηδό Μάικλ Ίμερ μετά τη ζόρικη πρόκριση επί του Ζντένεκ Κόλαρ. Σύμφωνα με πρόγραμμα που ανακοίνωσε η διοργάνωση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κλείσει το πρόγραμμα στο Suzanne Lenglen.

Πριν την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά θα διεξαχθούν στο ίδιο κορτ οι αγώνες Μπέγκου- Ζανζαν, Κετσμάνοβιτς – Μεντβέντεφ, Μπαντόσα Κουντερμέτοβα. Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν τις έξι το απόγευμα, ανάλογα και με την εξέλιξη των ματς που θα προηγηθούν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει την παράδοση υπέρ του κόντρα στον 23χρονο Σουηδό. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις χωρίς μάλιστα να χάσει σετ.

κανάλι 1 neostreams gr HD

Tennis Channel

Tennis Channel

The post Ρολάν Γκαρός: 17.00 Μάικλ Ίμερ-Στέφανος Τσιτσιπάς – Ζωντανά στο PlanetNews first appeared on Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

from Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Μεγαλόχαρη, η Παναγία της Τήνου

Το προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου είναι, ίσως, το μεγαλύτερο θρησκευτικό προσκύνημα του Ελληνισμού. Στο νησί που είναι απόλυτα ταυτισμέν...